Avontuur & Paintball Kortrijk/Roeselare

‹ Terug naar overzicht
Avonturiers opgelet, dit is echt een vakantie voor jou!

Tijdens deze week staan allerlei spetterende activiteiten op het programma. Langs allerlei avontuurlijke paadjes trekken we er op uit met onze mountainbikes. Maar er is nog veel meer!

Er volgt een flinke kanotocht en we doen nog allerhande teambuildingsopdrachten. Ook leren we een vlot maken, en we gaan boog- & karabijnschieten.
Daarnaast bezoeken we het Adventure Park in Poperinge, waar we gaan crossen met echte quads! We leren er ook wakeboarden en genieten van een spectaculaire death ride.

Het hoogtepunt van de week wordt ongetwijfeld ons bezoek aan een schitterend paintballterrein waar we onder begeleiding van ervaren instructeurs paintball gaan spelen.

Ook het bezoek aan de karting mogen we natuurlijk niet vergeten. Gedurende een halve dag kunnen we eindeloos racen met onze karts!

Ben jij klaar voor dit avontuur?

Het sportkamp in Kortrijk en Roeselare is enkel mogelijk in externaat. Het sportkamp start op maandag en eindigt op vrijdagavond.

Op aanvraag is er opvang vanaf 8u00 tot 18u00. Indien je hier van wil gebruik maken, gelieve dit bij de inschrijving te vermelden onder 'opmerkingen'.
Avontuur  Paintball Kortrijk/Roeselare + bekijk meer afbeeldingen

Locaties

  • Kortrijk

  • 8500 Kortrijk
  • Roeselare

  • 8800 Roeselare

Afbeeldingen